Voor wat voor soort ongemakken/klachten kan ik bij je terecht?

In principe kan je voor alle soorten ongemakken/klachten bij me terecht.
Ongemakken/klachten komen voort uit een verstoring van de natuurlijke energiebalans van het lichaam. Dit kan zijn dat bepaalde energiestromen geblokkeerd worden, maar ook vanuit afwezigheid van een bepaald soort energie. Ik bedoel dan de energiestromen van de meridianen en aanverwante punten, zones en energie-lagen/velden.
De manier waarop deze onbalans is ontstaan wordt gaandeweg de behandeling duidelijk en wordt weer terug in balans gebracht.
Het kan natuurlijk zijn dat ik bij het aanhoren van je toelichting de conclusie trek dat een andere behandelmethode dan die van mij beter geschikt zou zijn, of dat ik je doorverwijs naar de huisarts met een bepaald verzoek eerst een regulier onderzoek te laten doen.

Kan je een inschatting maken van het aantal behandelingen?

Gezien het feit dat ieder mens uniek is en bovendien een zelfde soort van ongemak/klacht op veel verschillende manieren tot stand kan komen kan ik deze inschatting niet maken.
Het is wel zo dat ik je kan vertellen na hoeveel behandelingen je een verandering zou moeten kunnen waarnemen; deze inschatting zal ik doen in de trant van “tussen de zoveel en zoveel behandelingen” aangezien ik bij het intakegesprek enkel beschikt over de informatie op hoofdlijnen aangezien ik dan nog niet je energie ‘gelezen’ heb en aanverwante controles hebben kunnen doen.

Kan je mij op een “normale” manier uitleggen wat je gaat doen?

Tot nu toe ben ik nog altijd in staat geweest om op een begrijpbare manier voor diegenen die ik tegenover mij heb uitleg te geven wat ik ga doen en waarom.
Hierbij gebruik ik zoveel mogelijk Jip-en-Janneke taal zodat iedereen die geen medische achtergrond heeft mij toch kan volgen. Wel komt het regelmatig voor dat de informatie die ik geef behoorlijk veel kan zijn waardoor men niet meer alles kan herproduceren als men eenmaal thuis is, maar hiervoor mag je me natuurlijk altijd even bellen of je vraagt het nog even na tijdens de volgende behandeling.
Een goed inzicht in het behandelplan bevordert mijns inziens de resultaten van de behandeling(en)!

Ik wil graag afvallen, kan jij me daarbij helpen?

Ik kan je helpen bij het afvallen maar ben daarin ook ‘vrij kort door de bocht’.
Ten eerste zal ik testen of er voedingstoffen zijn waar je een intolerantie voor hebt; door het weglaten van deze voedingsstoffen houdt je voedingsstelsel meer energie over tijdens de opnamen van je voeding en worden je darmen rustiger en kunnen herstellen.
Ten tweede gaan we achterhalen waar je ‘overdreven eetlust’ vandaan komt; door het aanpakken van de oorzaak zorgen we ervoor dat een terugval herkent en voorkomen kan worden.
Ten derde zal er per dag gewoon iets minder brandstof genuttigd moeten worden ten opzichten van de brandstof die door het lichaam verbruikt wordt; dit dient op een geleidelijke manier te gebeuren zodat het lichaam kan wennen aan de nieuwe manier van voeden en een toekomstig “jojo-effct” geminimaliseerd wordt, en er bovendien niet wordt afgevallen door simpelweg roofbouw op het lichaam te plegen.
Ik werk hierbij bovendien niet met “shakes” of massaformules.